Bărbat din Caracal, INFECTAT cu CORONAVIRUS. El va fi transportat și internat la Craiova

Sursa foto: stirileprotv.ro

Grupul de Comunicare Strategică a lansat o rectificare de presă. Deși într-adevăr a fost confirmat un al optulea caz de infectare cu noul coronavirus, este vorba despre un bărbat de 51 de ani, și nu despre o femeie – cum a fost anunțat inițial. Bărbatul ar fi din Caracal. El nu prezintă simptome și se află în izolare la domiciliu, urmând să fie internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova.

Acesta este al optulea caz la nivelul țării.

Inițial, Grupul de Comunicare Strategică a informat că, de fapt, ar fi vorba de o femeie de 51 de ani, din Olt.

„A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Femeia se află în acest moment în izolare la domiciliu”, se arăta în prima informare a Grupului de Comunicare Strategică.

Ulterior, Grupul de Comunicare Strategică a lansat o rectificare de presă, spunând că este vorba de un bărbat, de 51 de ani. El a călătorit din Italia spre România în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, ce fusese, la rândul său, diagnosticat pozitiv miercuri. Practic, ea a fost contact direct al său.

El nu prezintă simptome și se află în izolare la domiciliu, urmând să fie internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here