Liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, dar „special” pentru femei de 8 Martie: Propria imagine!

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a ținut să marcheze, și el, în mediul virtual, Ziua Internațională a Femeii, dăruind femeilor nu un buchet de flori, nu o felicitare sau altceva asemănător cu încărcătură simbolică, specifică acestui eveniment, ci propria sa imagine.

Liderul liberalilor din Olt a ticluit un text ce se vrea unul deosebit, aproape savant, încercând să arate o sensibilitate nu doar aparte pentru acest eveniment, ci și una cultă.

Textul este însoțit nu de un buchet de flori, nu de o felicitare sau de altceva asemănător cu încărcătură simbolică, specifică acestui eveniment, ci de propria sa imagine.

Ei bine, ca să ne dăm seama cât de pur, de sincer și de important e, pentru semnatar, mesajul transmis femeilor, de ziua lor, cât de mult apreciază el Femeia, liderul liberal a ținut să precizeze, încă de la începutul textului, că, pe lângă faptul că e liderul unei organizații politice, mai este și candidatul partidului la funcția de primar al Slatinei.

Nu se putea ca azi, măcar azi, un lider politic să transmită un mesaj animat doar de importanța evenimentului, fără încărcătură politică? No comment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here