Coronavirusul înfiinţează afaceri profitabile. Cum încearcă un bărbat să îi păcălească pe românii speriaţi/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Coronavirusul a provocat isterie în rândul oamenilor din întreaga lume, după ce peste 100.000 de oameni au fost infectaţi cu virusul din China, iar aproximativ 3.300 au murit. Un trainer şi expert EFT, procedură care se mai numeşte şi acupunctură emoţională, organizează sesiuni în care alungă frica.

Un trainer şi expert EFT a descoperit soluţia prin care românii pot scăpa de teama virusului. Mai exact, prin intermediul unor sesiuni în care persoanele combină stimularea centrilor energetici cu elemente de stimulare. Tehnica ajută cursanţii să scape de frică, dureri sau stări de anxietate.

În videoclip este prezentată o sesiune de EFT, unde mai multe persoane încearcă să scape de frica de coronavirus. Trainerul rosteşte mai multe fraze, pe care cursanţii trebuie să le repete, lovindu-se în mai multe zone fixe.

EFT sau tehnicile de eliberare emoţională reprezintă un ansamblu de tehnici neconvenţionale din grupa “terapiilor energetice de meridian”, mai exact o metodă de vindecare şi auto-vindecare atât a problemelor emoţianale cât şi fizice. Procedura se mai numeşte şi acupunctură deoarece combină stimularea centrilor energetici din capetele meridianelor, prin bătăi uşoare, cu elemente de stiumulare a emisferelor cerebrale, în timp ce atenţia este îndreptată către durere, amintiri nefericite, emoţii sau diferite adicţii.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here