Ionuț Radu, Vlad Chiricheș și Vasile Mogoș, blocați în Italia. Sunt șanse mici să ajungă la meciul cu Islanda

Internaționalii români Ionuț Radu, Vasile Mogoș și Vlad Chiricheș ar putea rata meciul cu Islanda, din barajul pentru EURO 2020, după ce au fost blocați în Italia din cauza carantinei cauzată de coronavirus, scrie GSP.ro.

Toate zborurile din Italia au fost suspendate până pe 23 martie, iar meciul urmează să aibă loc pe 26 martie. Chiar dacă ar veni cu mașina vor fi nevoiți să stea în carantină timp de 14 zile.

Mai mult, cei trei se află în provincia Lombardia, pusă în carantină de autorități, și nu se știe dacă pot părăsi zona în perioada următoare.

Chiar dacă Mirel Rădoi îi convoca, Ionuț Radu și Vasile Mogoș ar fi avut șanse mici să fie titular, scrie sursa citată. Pe de altă parte,  dacă Tătărușanu s-ar accidenta ar interveni o situație delicată.

Chiricheș este însă o pierdere , date fiind calitățile sale de lider și capacitatea de a-i motiva pe jucători în vestiar.

În România sunt în acest moment 15 cazuri de infecție cu coronavirus. Ultima victimă este o femeie în vârstă de 70 de ani, din județul Mureș.Ea se afla în izolare la domiciliu încă din 6 martie, întrucât revenise în țară din Italia, zona Ancona – Bologna, iar sâmbătă i-au fost recoltate probe, după ce a avut dificultăți de respirație, tuse și febră.

Suspiciunile de coronavirus au ajuns și la Guvern și Parlament. Femeia de 42 de ani din Bucureşti, a doua persoană confirmată cu coronavirus în Capitală, lucrează la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). Aceasta este colegă cu un bărbat a cărei soție este angajată la Comisia pentru Învățământ din Senat.

De asemenea, este anchetă epidemiologică și la Guvern, unde o bucătăreasă de la Palatul Victoria este mama unui băiat care lucrează în aceeași instituție cu femeia de 42 de ani, din Capitală, infectată cu coronavirus, potrivit B1.ro.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here