Spitalul Slatina a întărit paza la intrările în unitate. Cum se pot interesa aparținătorii de starea pacienților internați

Pentru a pune în aplicare măsura impusă de autorități pentru spitale, respectiv interzicerea accesului pentru vizitatori, Spitalul Județean de Urgență Slatina a întărit paza la intrările în unitate, înființând posturi suplimentare de pază.

Interdicția vizitelor în Spitalul Județean de Urgență Slatina a intrat în vigoare luni dimineață, astfel că aparținătorii nu mai pot intra, în vizită, la rudele internate.

Conducerea unității sanitare informează, luni, printr-un comunicat de presă, că, în acest context, a stabilit mai multe măsuri.

Redăm, integral, comunicatul de presă:

Având în vedere informarea transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, din data de 08.03.2020, Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a decis luarea următoarelor măsuri:

  1. Începând din data de 03.2020, ora 07:00, se instituie măsuri de interzicere a accesului în SJU Slatina pentru aparținători, vizitatori și alte persoane în afară de personalul angajat al unității noastre.
  2. Începând cu data de 03.2020, ora 07:00, se suspendă accesul în unitatea noastră a elevilor școlilor postliceale sanitare aflați în practică.
  3. SJU Slatina și firma care asigură serviciul de pază au înființat 15 posturi de pază, care să poată controla căile de acces în SJU Slatina.
  4. La nivelul căilor de acces în spital, s-au afișat materiale informative cu aceste decizii.
  5. SJU Slatina pune la dispoziția publicului numerele telefonice din centrala spitalului, la care aparținătorii pot apela pentru a fi dirijați către secții, în vederea obținerii de date privind starea de sănătate a pacienților internați, în condițiile respectării normelor referitoare la accesul datelor cu caracter personal. Pentru pacienții din Terapie Intensivă se vor oferi date în intervalul 12:30 – 13:30, respectiv 19:30 – 20:30.
  6. Măsurile de mai sus sunt aplicabile până la data de 31.03.2020, iar în funcție de evoluția situației la nivel național, SJU Slatina va comunica în mod operativ orice modificări sau adăugiri, care se vor impune.
  7. Numerele de telefon din centrala spitalului, la care se pot oferi detalii privind pacienții internați, sunt: 0249/431.703, respectiv 0249/436.129.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here