CORONAVIRUS: Primăria Slatina închide creșele din oraș și Clubul Pensionarilor. Sfaturi pentru populație

Ca urmare a măsurilor decise la nivelul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, printre care se numără închiderea închiderea unităților școlare în perioada 11 – 22 martie, Primăria Slatina anunţă închiderea creşelor din oraş.

Având în vederea categoria de vârstă cu grad de vulnerabilitate ridicat, o altă măsură pe care municipalitatea a decis-o este suspendarea activității Clubului Pensionarilor.

Primăria Slatina a transmis sfaturi pentru toți cetățenii municipiului.

„Menționăm faptul că aceste măsuri au rol de prevenție, iar pentru reducerea la minimum a riscului de contactare a virusul COVID-19, recomandăm tuturor cetățenilor curățarea suprafețelor cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool, acoperirea gurii și a nasului în caz de strănut sau tuse și spălarea frecventă a mâinilor”, se arată în informarea municipalității.

Primarul Emil Moț roagă populația să dea dovadă de rațiune și calm.

„Dat fiind faptul că, în prezent, pe raza municipiului Slatina starea de sănătate a cetățenilor este una lipsită de suspiciuni cu privire la virusul COVID-19, facem un apel la rațiune și la calm și vă asigurăm că vom lua toate măsurile specifice unei astfel de situații”, a transmis Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here