Biroul de Evidenţă a Populaţiei este închis. Gabriela Firea: “O angajată a fost în vacanţă în Israel cu bărbatul de 60 de ani”

Sursa foto: digi24.ro

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că Biroul de Evidenţă a Populaţiei este închis după ce una din angajate a anunţat în această dimineaţă că a fost în excursie în Israel cu bărbatul de 60 de ani depistat cu coronavirus. 

Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, Biroul de Evidenţă a Populaţiei este închis, însă se lucrează de acasă pentru protecţia publicului. Cei 70 de angajaţi sunt acum în carantină şi testaţi după ce au intrat în contact cu o femeie, agajată a instituţiei.

Aceasta a fost în excursie în Israel cu bărbatul de 60 de ani depistat cu coronavirus, potrivit Gabrielei Firea. Bărbatul de 60 de ani este angajat al Administrației Domeniilor Publice – Sector 4.

“Ieri am decis suspendarea Relatiilor cu Publicul de la Primaria Capitalei pana pe 22 martie, tocmai pentru ca o colega din Primarie este infectata cu COVID-19”, a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here