O clădire s-a prăbuşit în centrul istoric al unui oraș, un bărbat a fost nevoit să iasă pe geam

Panică în acestă dimineaţă în Bistriţa! O clădire veche din centrul istoric s-a prăbuşit, din cauza stării de degradare avansate. Un bărbat care locuieşte într-o clădire alăturată, a fost nevoit să iasă pe geam, după ce unul dintre pereţi a blocat uşa de acces în locuinţa sa, potrivit România TV.

Incidentul a avut loc pe strada Nicolae Titulescu. Clădirea aparţine Primăriei Bistriţa, dar a fost revendicată. Din fericire, în partea de imobil care s-a prăbuşit nu locuieşte nimeni. Dar, în cădere, unul dintre pereţi a blocat uşa de acces într-o locuinţă în care stau cu chirie un bărbat şi o femeie. Bărbatul se afla în interior în momentul prăbuşirii şi a fost nevoit să iasă pe un geam.

“Eram în cameră, mă uitam la televizor. Am ieşit pe geam, că uşa era blocată şi nu am putut, cădea acoperişul.” , a declarat bărbatul.

Oamenii din zonă spun că au sesizat în repetate rânduri primăria asupra stării de degradare a imobilului, însă cei din administraţie nu pot să intervină până când nu se soluţionează cazul de revendicare. Acum, municipalitatea caută soluţii pentru cei rămaşi pe drumuri.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here