Încă două cazuri de coronavirus au fost anunțate în România, ambii sunt pacienți tineri. Numărul cazurilor: 52

Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost anunțate joi seara de autoritățile din România. Este vorba despre un bărbat și despre o femeie, ambii tineri. Bilanțul total ajunge astfel la 52 de pacienți infectați cu coronavirus.

Pacientul nr. 51 este un tânăr de 21 ani din județul Mureș, care este șofer de TIR și a călătorit în Italia în perioada 4-6 martie.  În cursul zilei de marți, 10 martie 2020, bărbatul a apelat 112 acuzând simptome care se încadrau în definiția de caz.  Tânărul este internat la secția de boli infecțioase a Spitalului județean din Tg. Mureș și va fi transferat la Cluj-Napoca.

Cazul nr. 52 este o femeie de 33 ani, care lucrează în Trentino, Italia. S-a întors în țară pe 10 martie, iar în ziua următoare, adică miercuri, 11 martie 2020, s-a internat, acuzând durere în gât, la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Autoritățile anunțaseră anterior încă trei cazuri, unul dimineață, două după-amiază, astfel că în total cinci noi confirmări de COVID-19 au fost anunțate joi, după ce cu o zi înainte s-a înregistrat un vârf – nu mai puțin de 18 cazuri noi.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here