Poliția Locală Slatina, măsuri speciale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Anunțul instituției

Toate sesizările, petițiile, reclamațiile sau alte înscrisuri destinate Poliției Locale Slatina vor fi transmise, de joi, prin mijloacele de comunicare electronică permise de lege. Măsura este luată în contextul prevenirii răspândirii infecțiilor cauzate de COVID-19.

Astfel, la dispoziția populației sunt puse la dispoziție adresa de e-mail politia.locala@primariaslatina.ro; sau numărul de fax:0249/433429. De asemenea, înscrisurile pot fi transmise prin intermediul poştei.

„În măsura în care persoanele interesate nu au posibilitatea efectivă de a realiza depunerea înscrisurilor în aceste modalităţi, înscrisurile se vor depune la registratura instituției, cu permiterea accesului în sediul instituției doar a câte unei persoane, în ordinea sosirii.

Chitanțele privind dovada achitării amenzilor vor fi scanate și expediate Serviciului Public Direcția Poliția Locală pe adresa de E-mail contact@politialocalaslatina.ro, prin fax:0249/433429 sau prin intermediul poştei.

În măsura în care persoanele interesate nu au posibilitatea efectivă de a realiza depunerea CHITANȚELOR în aceste modalităţi, acestea se vor depune la registratura instituției, cu permiterea accesului în sediul instituției doar a câte unei persoane, în ordinea sosirii”, se arată într-un comunicat de presă al Serviciului Poliția Locală Slatina.

În situația în care cetățenii iau contact direct cu situații în care persoanele ar săvârși contravențiile ce intră în sfera de competență a Poliției Locale, ei sunt rugați să ne contacteze Poliția Locală la numerele de telefon 0249/954, 0249/422246.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here