Marius Oprescu, critică dură la adresa liberalilor: „PNL numele tău este iresponsabilitate”

Președintele PNL Olt, Marius Oprescu, lansează o critică dură la adresa președintelui României și la cea a PNL, pe care îi acuză de trădarea interesului public din cauza jocului politic pe care îl fac într-un moment în care națiunea română are nevoie de stabilitate.

Națiunea română trăiește un moment rușinos de iresponsabilitate, de incompetență crasă și de lașitate politică de neconceput din partea unui partid care a eșuat lamentabil în fața unui popor vulnerabil care trăiește, acum, o provocare medicală extremă, spune, prin intermediul unui comunicat de presă, liderul PSD Olt.

„PNL numele tău este iresponsabilitate. Joaca de-a politica, în care îți faci calcule electorale și strategii pentru anticipate, în contextul în care România este la un pas de instituire a stării de urgență în lupta cu coronavirus, reprezintă o formă înaltă de trădare a interesului public; este o trădare a cetățenilor români care au nevoie de stabilitate, responsabilitate și unitate. Care au nevoie de un guvern cu puteri depline! Au nevoie de un premier!

Mascarada asumării unui guvern Cîţu, cu audieri în Parlamentul României a tuturor miniștrilor pe care și-i dorea în echipa sa, a ținut țara în loc. Este inadmisibil ca după această defilare grotescă, în pre-ora validării sale, să dea bir cu fugiții. Este bătaie de joc și o formă gravă de ignoranță a stării de alertă și asta în contextul în care a ciuntit bugetul sănătății, favorizând ingineriile financiare ale clienților politici. Este duplicitate, chiar minciună, în contextul în care se promiteau “lucruri minunate” pe care o să le facă.

Rezultă, iată, singurul scop al guvernării PNL, al lui Ioannis, Cîţu, Orban și alții, la fel de slabi ca ei: anticipate nu sănătate, jocuri electorale, nu stabilitate!

Este sinistru să-ți predai mandatul în fața efectelor economice și sociale pe care le traversăm.

Lașitate, incompetență, iresponsabilitate, eșuare, clientelism, ignoranță, criză = PNL”, a declarat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here