Deputatul de Olt Gigel Știrbu, care a avut contact direct cu senatorul Chițac, infectat cu COVID 19, este sănătos

Deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu, care era autoizolat la domiciliu după ce s-a aflat în aceeași încăpere cu senatorul Vergil Chițac, infectat cu coronavirus, a scăpat de îngrijorare: testul pe care l-a făcut a ieșit negativ.

Parlamentarul de Olt s-a autoizolat la domiciliu ieri.

„Ținând cont de faptul că am avut contact direct cu senatorul Chițac, voi respecta toate procedurile legale şi, începând de azi, m-am autoizolat pentru o perioadă de 14 zile”, anunța, ieri, Gigel Știrbu.

Tot ieri, el a fost testat, iar în cursul zilei de astăzi a apărut rezultatul, care este negativ. Știrbu va rămâne în continuare izolat, conform procedurilor.

În autoizolare se află și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, dar și liderul seniorilor din cadrul organizației, Ion Voicu, ambii prezenți la ședința de luni a Biroului Politic Național al partidului, acolo unde s-a aflat și senatorul de Constanța Vergil Chițac, depistat, ulterior, cu coronavirus.

De altfel, toți cei aflați acolo au fost sfătuiți de premierul Ludovic Orban, și el prezent la ședință, să se autoizoleze la domiciliu, Orban autoizolându-se la Vila Lac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here