Casa de Pensii Olt nu mai eliberează bilete de tratament. Biletele eliberate vor fi ANULATE

Sursa foto: linia1.ro

Având în vedere starea de urgență decretată de autoritățile române și prevederile Hotărârii nr.9/14.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru instituirea unor măsuri pentru evitarea răspândirii COVID-19, Casa de Pensii Olt anunță suspendare activității de eliberare a biletelor de tratament balnear pe perioada stării de urgență.

Mai mult, biletele care au fost eliberate vor fi anulate, inclusiv în aplicația SPA, urmând ca beneficiarii să solicite restituirea integrală a contribuției.

„Beneficiarii biletelor anulate vor putea beneficia de un nou bilet de tratament în anul curent dacă vor depune o nouă cerere și vor solicita o altă perioadă”, a declarat directorul Casei Județene de Pensii Olt, Iulian Smarandache.

Noile cereri pentru acordarea biletelor de tratament balnear se vor putea transmite prin e-mail sau prin poștă. Adresele de e-mail  la care puteți transmite cererile sunt: cjpolt@rdslink.ro sau petiții@cjpolt.ro.

1 COMENTARIU

  1. Intr-un fel ,mi se pare total aiurea si nelegal. Starea de urgenta opereaza numai din momentul publicări in Monitorul oficial și nu pentru trecut(retroactiv). Ori anularea unor bilete eliberate inainte de declararea stari de urgenta ,nu vad ce temei legal are! Nu se specifica ca statiunile balneare si hotelurile se inchid in mod automat. Că nu se mai elibereaza pe perioada stari de urgenta este perfect legal si corect dar si aici este o mica chestiune de interpretare. Oricum am luao,cred ca inainte de a ne imbolnavi de gripă ne vom imbolnăvi de panica si interpretari arbitrare ale unor decidenti locali!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here