ALERTĂ în Slatina: Persoane care s-au aflat în contact direct cu femeia infectată cu coronavirus s-au plimbat prin oraș. În ce locuri au fost

Persoane care s-au aflat în contact direct cu tânăra însărcinată din Slatina, întoarsă recent din Anglia și luată cu izoleta de acasă în această dimineață după ce a fost confirmată pozitiv ca fiind purtătoare de coronavirus, s-au plimbat nestingherite prin oraș.

Ba chiar tânăra s-ar fi plimbat ar fi ieșit la plimbare. Potrivit unor surse citate de OLT-ALERT, persoanele respective, care fac parte din familia femeii, s-au plimbat, marți, prin Slatina, unul dintre locurile în care s-au aflat fiind noua farmacie Dona de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

Persoanele respective sunt, evident, suspecte și li se vor recolta probe.

Tânăra de 21 de ani s-a întors pe 16 martie din Anglia cu avionul. În București a avut probleme ginecologice, a sunat la 112, a ajuns la Spitalul „Matei Balș”, a fost testată pentru coronavirus, de aici au trimis-o la Spitalul Polizu, unde i-au făcut control, i-au dat rețetă și au trimis-o acasă.

Marți a venit rezultatul și el ar fi pozitiv. Imediat, în fața blocului în care locuiește femeia, pe strada Libertății, au sosit pompierii cu izoleta, au luat pacienta și, potrivit unor surse, acum s-ar afla în drum spre București, ea urmând să fie internată la Maternitatea Bucur, unitate desemnată de autorități să preia cazurile femeilor însărcinate infectate cu coronavirus.

Acesta este al treilea caz de COVID-19 în Olt, după bărbatul de 52 de ani din Caracal, întors din Italia și internat în urmă cu mai bine de două săptămâni la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Craiova și după cazul tânărului de 22 de ani, întors și el dintr-o zonă afectată de pandemie și depistat pozitiv de DSP Arad. Și acesta se află internat tot la „Victor Babeș” Craiova.

Potrivit ultimelor informații transmise de Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Olt există un număr de 63 de persoane carantinate, în vreme ce 444 de oameni se află în autoizolare la domiciliu, alte 409 persoane ieșind, până marți, 17 martie, la ora 14.00, din autoizolare,

Numărul de telefon la care specialiștii pot fi contactați, doar pentru situații de urgență, este 0726.133.394, iar pentru solicitarea de informații se recomandă linia TEL VERDE cu numărul de telefon 0800.800.358.,

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here