Un bărbat suspectat de infecţie cu coronavirus a fugit din Institutul “Matei Balş” din Bucureşti. Poliţia îl caută

Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, anunţă România TV. Poliţia îl caută la această oră, precizează sursa citată.

Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală a anunţat, miercuri dimineaţă, că o persoană suspectă de coronavirus a fugit din unitatea lor medicală. Este vorba despre un bărbat posibil infectat cu COVID-19 care a plecat din spital. Sesizarea a fost făcută autorităţilor în jurul orei 9.50.

Până astăzi, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire.

De asemenea, dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate și externate.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, prin structurile abilitate ale MAI au fost întocmite 41 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here