COVID-19, în Olt: Aproape 700 de persoane în izolare, 66 în carantină. 3 infectați, 98 de teste cu rezultat negativ

Sursa foto: romaniatv.net

Direcția de Sănătate Publică (DSP) informează că, în Olt, aproape 700 de persoane se află în izolare la domiciliu (mai mult cu 200 decât ieri), iar 66 sunt în carantină (cu trei mai multe decât în statistica de miercuri). Până la acest moment, rezultatele celor 98 de probe recoltate de la 95 de persoane au fost negative.

La nivelul județului Olt există un număr de 66 de persoane carantinate, în vreme ce 697 de oameni se află în autoizolare la domiciliu, alte 487 de persoane ieșind din autoizolare, potrivit informațiilor transmise de DSP Olt.

Până la acest moment, rezultatele celor 98 de probe recoltate de la 95 de persoane au fost negative.

Până acum Oltul se confruntă cu trei cazuri de infectare cu coronavirus, ultimul fiind al unei tinere de 21 de ani, întoarcă recent din Anglia. Ea a fost luată azi de acasă cu izoleta și dusă la Maternitatea Bucur din Capitală, întrucât femeia este însărcinată. Pentru că, înainte să știe care este rezultatul testului, ea a intrat în contact direct cu cinci persoane, acestea au fost băgate în carantină și li s-au recoltat probe biologice pentru a li se testa starea de sănătate.

Primul caz de infectare cu coronavirus este cel al unui bărbat de 52 de ani, din Caracal, acum internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Craiova. A doua îmbolnăvire este cea a unui tânăr de 22 de ani, întors dintr-o zonă afectată de noul virus și internat la același spital din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here