Fiul regizorului Iulian Capsali, confirmat cu coronavirus. Toţi cei 11 membri ai familiei, în carantină

Printre românii aflați în carantină se află și regizorul Iulian Capsali şi familia sa formată din 11 membri. Acesta a povestit la TVR 1 că fiul său, care lucra la ADP cu fostul ofiţer MAI, a fost infectat cu noul coronavirus.

Iulian Capsali a povestit, miercuri seară la TVR1, că fiul său Timotei este inginer peisagist la ADP sector 4, acolo unde lucra și Nelu Lupu, fostul ofițer din Poliția Capitalei, care a infectat zeci de oameni din București, după ce a mințit că nu a fost în străinătate în timpul epidemiei.

„Povestea cu ofițerul a avut loc undeva între 2-8 martie. Fiul meu Timotei a venit duminică acasă pe o ploaie teribilă, el era dezbrăcat. I-a fost frig, a avut frisoane.

S-a băgat în pat și mi-a zis că își ia liber de la muncă. A doua zi a stat în casă, nu avea febră. Era o răceală, îl durea un pic capul, oasele.

Și-a revenit și către seară am aflat povestea cu colegul său care a fost depistat cu coronavirus, fostul ofițer. El a rămas acasă două zile, s-a dus joi la muncă. Joi seară s-a aflat că și soția ofițerului a fost găsită pozitiv, plus încă un alt coleg.

A doua zi dimineață s-a dus către Matei Balș. Acolo era nebunie mare. Când a spus că lucrează la ADP sector 4, l-au oprit și i-au făcut testul. A venit acasă, cu masca pe față. A rămas în casă. Sâmbătă seara am aflat. Am fost sunat de prieteni să ne întrebe dacă e vorba de fiul meu.

Timotei a fost sunat undeva pe la miezul nopții să i se spună. ‘Mamă, m-au sunat să-mi spună să am ieșit pozitiv’.”, a spus tatăl tânărului infectat de fostul ofițer.

„Nu am nici un resentiment față de bietul om, am înțeles că i s-a făcut și dosar penal. Trebuie să ai calm, liniște și să vezi totul ca atare”, au povestit Iulian Capsali şi soţia acestuia la TVR1.

Reamintim că fostul ofițer MAI este vizat de un dosar aflat în lucru la Parchetul General, fiind acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor pentru că nu a anunțat autoritățile că s-a întors din zone de risc, dar și pentru că nu a stat în autoizolare la domiciliu, infectând astfel mai multe persoane. El riscă pedeapsa cu închisoarea de la șase luni la 2 ani sau o amendă de 4.000 euro.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here