O tânără din Galați care a încercat să vândă măști de protecție la suprapreț pe Facebook și-a retras imediat oferta. Ce a pățit/ FOTO

O tânără din Galați a crezut că va da lovitura în plină epidemie de coronavirus, speculând lipsa echipamentelor de protecție. Ea a postat pe Facebook o ofertă de măști de protecție supraevaluate, distribuind-o pe grupurile de socializare. După doar câteva minute, tânăra a șters postarea.

Și asta pentru că, după ce fata a postat oferta la suprapreț, cerând 5 lei pentru o mască, internauții au reacționat imediat, luând atitudine împotriva acțiunii de speculă pe care a încercat-o gălățeanca.

Astfel, potențialii clienți au început să posteze comentarii fie critice, fie ironice la adresa tinerei.

După doar câteva minute, gălățeanca a șters oferta.

Iată oferta afișată pentru câteva minute pe Facebook și câteva dintre comentariile postate de internauți:

Potrivit mai multor reprezentanți ai unor lanțuri farmaceutice, înainte de nebunia generată de cazurile de infectare cu coronavirus, o prețul unei măști chirurgicale era de aproximativ 0,70 lei.

Acesta nu este un caz izolat. În ultimele zile prețurile la echipamentele de protecție și la dezinfectanți s-au dublat sau chiar s-au triplat, ca și la unele produse alimentare.

Ce care au reușit să-și facă stocuri încearcă să facă speculă pe rețelele de socializare, precum tânăra din Galați, sau pe site-urile de anunțuri. Unele dintre acestea, precum Publi24.ro, au reacționat, înlăturând astfel de anunțuri publicate pe platforme și blocând afișarea altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here