Platforma Publi24.ro BLOCHEAZĂ SPECULA cu echipamente de protecție și dezinfectanți

În urma unor sesizări primite din partea utilizatorilor cunoscutului site de anunțuri Publi24.ro, echipa acestuia a decis să înlăture și să interzică pe platformă anunțurile cu produse care exploatează situația cu care se confruntă România în momentul actual.

Potrivit unui mesaj al echipei Public24.ro, sunt vizate anunțurile de vânzarea a unor produse precum măști și mănuși chirurgicale, alcool sanitar sau dezinfectanți pentru uz medical.

Mesajul transmis utilizatorilor:

În urma unor sesizări primite din partea dumneavoastră am decis să înlăturăm și să interzicem pe platforma Publi24.ro anunțurile cu produse care exploatează situația cu care se confruntă România în momentul actual.

    1. Calitatea conținutului anunțurilor postate pe Publi24.ro rămâne o prioritate pentru noi. Pentru a elimina anunțurile considerate de către voi ca fiind neadecvate situației curente (specula cu produse și echipamente medicale de protecție contra Coronavirus) am decis ștergerea acestora de pe site și interzicerea republicării lor.
      • Produsele vizate sunt: măști și mănuși chirurgicale, alcool sanitar, dezinfectanți pentru uz medical și alte produse de acest fel.
    2. Publi24.ro face eforturi pentru menținerea serviciului de Livrare Gratuită și Verificare Colet, un serviciu foarte folosit și apreciat de către utilizatori. Vă încurajăm să beneficiați de cele două livrări gratuite lunare și vă sfătuim să optați pentru rambursul banilor în cont colector, pentru a reduce contactul fizic dintre dumneavoastră și curier.

Dorim ca Publi24.ro să rămână un loc în care să puteți vinde și cumpăra cu încredere. Din acest motiv vă încurajăm să raportați orice anunțuri pe care le considerați ca fiind ilegale sau care încearcă să exploateze situația medicală dificilă în care ne aflăm.

Noi vă stăm în continuare la dispoziție online și vă încurajăm să rămâneți în casă, cât se poate de mult, păstrând distanța socială recomandată de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here