Serviciul de Ordine Publică din IPJ Olt își suspendă relațiile cu publicul. Cum își pot reînnoi licențele firmele de pază

Având în vedere contextul actual generat de epidemia de coronavirus (CoVid-19), Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Olt a stabilit suspendarea relațiilor cu publicul pe întreaga durată a stării de urgență, anunță, printr-un comunicat de presă, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În această perioadă, publicul poate folosi serviciile poștale pentru a trimite documentele necesare astfel:

Pentru obținerea/reînnoirea licențelor de funcționare a societăților specializate pe linie de pază și sisteme de securitate:
– Dosarele cu documentele necesare obținerii/reînnoirii licențelor întocmite conform cerințelor H.G. 301/2012 cu modificările și completările ulterioare, se vor trimite în plic, pe adresa “ Inspectoratul de Poliție Județean Olt – Serviciul de Ordine Publică, municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 7-9, județul Olt”.

Pentru obținerea atestatului profesional pentru ocupația de agent de Securitate:
– Documentele necesare se vor trimite în plic pe aceeași adresa, menționând o adresa de e-mail pe care o să primească o copie scanata a atestatului ce poate fi folosit la angajare.

Dacă angajatorul dorește să verifice veridicitatea atestatului profesional, poate să contacteze Serviciul de Ordine Publică la tel. 0249406500 interior 20828.

După încetarea stării de urgență, agenții de securitate se pot prezenta la Serviciul de Ordine Publică pentru a intra în posesia originalelor atestatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here