Peste 50 de români din străinătate au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Cei mai mulți sunt în Italia

51 de cetăţeni români din străinătate au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, informează Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, 38 sunt în Italia, patru în Spania, doi în Namibia, doi în Indonezia, doi în Franţa şi câte unul în Tunisia, Irlanda şi Luxemburg.

De la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, opt cetăţeni români aflaţi în străinătate, șapte în Italia şi unul în Franţa, au decedat, arată autorităţile.

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19. Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, șasa la Craiova, doi la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. 8 cetățeni români aflați în străinătate, șapte în Italia și unul în Franța, au murit.

Până la această oră, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here