Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost ÎNCHIS! Angajații, trimiși în concediu. Externări pe bandă rulantă

Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost închis, ieri, la fel ca la celelalte spitale, iar angajații au fost trimiși în concediu de odihnă.

Pe de altă parte, în ultimele zile au fost efectuate externări pe bandă rulantă în privința pacienților care nu prezentau urgențe medicale.

De altfel, pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2(noul coronavirus), la nivelul unităților sanitare publice și private au fost impuse măsuri suplimentare.

Astfel, începând de marţi, 24 martie, internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate, au fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile.

De asemenea, au fost suspendate consultațiile programate și programabile, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private.

În baza unui ordin emis de Ministerul Afacerilor Interne, toți pacienții care nu reprezintă urgențe și care nu necesită obligatoriu acordarea îngrijirilor medicale în spital au fost externați.

Conducerile spitalelor pot decide reorganizarea programului și a permanenței personalului, prin introducerea activității medicale în regim de ture și gărzi, fără afectarea salarizării personalului, se arată într-un comunicat al MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here