Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, are coronavirus. Care este starea politicianului

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a fost infectat cu noul coronavirus. Liderul liberal a aflat, marţi seara, că a fost diagnosticat cu boala infecţioasă, după ce testul a ieşit pozitiv.

Gheorghe Flutur se afla în autoizolare la domiciliu, după ce în ultimele zile a avut mai multe ședințe la care au participat și persoane care au fost ulterior diagnosticate cu noul coronavirus, scrie Monitorul de Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a fost internat marţi seara la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava, unde va urma tratamentul prescris de medici.

Mesajul lui Gheorghe Flutur, după ce a aflat că are coronavirus

“Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest Spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an.
Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică.

Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș.
Un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava – pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile.

De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare.
Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod.

În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus.

Cei de aici să știe că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgențe din Suceava. Pentru ce faceți în aceste zile de foc meritați tot respectul”, a precizat Gheorghe Flutur, conform Obiectiv de Suceava.

Trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost raportate în marți seară. Este vorba de trei pacienți internați la Spitalul Județean din Suceava.

Numărul de pacienți decedați, care au fost internați la Spitalul Suceava este, în acest moment de cinci.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here