Șeful Poliției Locale Slatina, mesaj surprinzător pentru toți cei care i-au urat „La mulți ani” de ziua lui!/ FOTO

Șeful Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, a transmis un mesaj surprinzător tuturor celor care, luni, când el și-a sărbătorit ziua de naștere, au găsit de cuviință să îi transmită „La mulți ani” pe rețelele de socializare.

După ce le-a mulțumit tuturor prietenilor și cunoscuților pentru gândurile lor bune într-un moment important din viața lui, Adrian Pop i-a rugat pe toți să stea în case, în contextul măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului tip de coronavirus.

„Chiar daca anul acesta, ziua de 23 martie nu a fost una frumoasa, asa cum ma cam obisnuisem in ultimii ani, chiar daca atmosfera sociala nu era una dintre cele mai bune, voi ce care ati tinut sa imi transmiteti urarile de bine si gandurile voastre frumoase, ati reusit sa imi faceti ziua SUPERBA ! Nu sunt in stare sa va multumesc tuturor, pentru ca ati fost multi, profit de scurtul moment liber pe care il am si doresc sa va multumesc pentru mesajele voastre. VA MULTUMESC DIN SUFLET, VA IMBRATISESZ PE TOTI SI VA ASIGUR DE TOATA APRECIEREA MEA (pozitiva) !!!
PS: Pentru a ne asigura sansele de ne intalni si pe viitor, va rog frumos: STATI IN CASA !!!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Adrian Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here