Un bărbat plănuia să arunce în aer un spital plin de pacineţi infectaţi cu COVID-19. Agenţii FBI l-au ucis înainte să săvârşească fapta

Agenţii FBI au ucis un bărbat ce era suspect că plănuia să arunce în aer un spital din statul american Missouri în care sunt tratați pacienții cu coronavirus, potrivit autorităților citate de BBC.

Timothy Wilson se afla, de luni de zile, în vizorul autorităților din cauza orientărilor sale extremiste. Bărbatul mai plănuise atacuri asupra unei școli frecventate de elevi afro-americani, asupra unei moschei și a unei sinagogi, potrivit unui raport al FBI.

“Wilson a avut în vedere mai multe ținte și a decis, în cele din urmă, să arunce în aer un spital din zonă, în încercarea de a răni cât multe persoane, vizând o unitate care oferă asistență medicală critică în aceste momente”, potrivit sursei citate.

Potrivit Departamentului de Sănătate din Missouri, statul a avut 356 cazuri confirmate de Covid-19. Opt oameni au murit. La nivel național, în SUA au fost înregistrate peste 1.000 de decese și peste 70.000 de cazuri de infectare confirmate.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here