Un bărbat a fost filmat în timp ce plimbă un bărbat în lesă. Cum au acționat polițiștii

Un tânăr a fost filmat în timp ce plimba un alt bărbat în lesă, pe o stradă din orașul Bumbești-Jiu, județul Gorj, informează Mediafax.

Cei doi indivizi, unul în vârstă de 35 de ani și celălalt de 45 de ani, au ieșit pe stradă, cel din urmă purtând o lesă, în condiţiile în care, prin Ordonanţa Militară, oamenii au voie să iasă din casă pentru a-şi plimba animalul de companie.

Ulterior, imaginile au fost postate pe Facebook, iar Poliţia i-a sancţionat pe amândoi.

„Cei doi bărbaţi de 35 şi 45 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional de poliţişti, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare, potrivit Legii nr.61/1991, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În România au fost confirmate, până acum, 1.952 infecții cu coronavirus. 180 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. În total, în România au murit 44 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here