Fabrica senatorului de Olt Siminica Mirea produce echipamente de protecție, distribuite, GRATUIT, spitalelor și pacienților

Fabrica de la Crâmpoia a senatorului de Olt Siminica Mirea a început să producă măști de protecție, dar și alte echipamente, care sunt distribuite zilnic, gratuit, personalului medical din spitale, pacienților care așteaptă la ușile cabinetelor medicale, dar și primăriilor.

Primul gând care i-a venit senatorului Siminica Mirea după apariția primelor cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus a fost producția de echipamente de protecție nu ca o afacere profitabilă, ci ca un generos act umanitar.

Astfel, fabrica de confecții pe care familia parlamentarului de Olt o deține în localitatea Crâmpoia a început să producă astfel de echipamente, nelipsind măștile de protecție, care sunt distribuite gratuit unităților sanitare, cea mai mare parte a lor ajungând la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

De asemenea, astfel de echipamente ajung și alte instituții publice, precum primăriile. Astăzi vor ajunge câteva sute de măști și la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

Generosul gest al senatoarei este răsplătit prin mesaje de mulțumire postate pe rețelele de socializare.

„Mulțumim pentru tot ajutorul oferit (chiar de nu a fost solicitat). Oamenii adevărați oferă fără să li se ceară! Mulțumim d-na Siminica Mirea!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, directoarea de îngrijiri medicale a Spitalului Slatina, Mirela Stăncioiu, însoțind mesajul cu o imagine în care apar echipamente donate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here