Angajat DSP, prins băut la volan. Scandal cu poliţistul care păzea centrul de carantină

Sursa foto: romaniatv.net

Un angajat al DSP Vrancea a fost prins băut la volan de poliţişti. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta a făcut scandal în faţa centrului de carantină, totul fiind povestit pe reţelele de socializare de un poliţist.

“La dată de 31 martie, polițiștii au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii, aflându-se sub influență băuturilor alcoolice. Acesta fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza a fost întocmit dosar penal”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Brașoveanu.

Totul a fost povestit pe pagină de Facebook de poliţistul care păzea centru de carantină.

“Sunt în tură de aproape 4 ore. Sunt la Hotelul Unirea, unde este punct de carantină. Este liniște. Eu și colegul de la jandarmi stăm echipați cu mănuși și măști și ne omoară plictiseală. Ora 23.50. În față centrului apare o mașină. Se da jos un nene și ne întreabă dacă știm ce este în hotel. Rămânem blocați. Explicăm omului ce și cum, dar omul nu este mulțumit. Ne tot scoate o legitimație de la DSP și o tot flutură în față noastră.

Ne reproșează că ar fi trebuit să întrăm în incinta și să știm dacă oamenii sunt mulțumiți, dacă au nevoie de ceva, dacă interacționează între ei. Explicăm omului că nu avem cum să intrăm, dar se vede că nu înțelege. Ne întreabă de vreo 6 ori dacă intră sau iese cineva. Nu de altă, dar nu pricepe. Tot scoate legitimația. Nu are masca, nu are mănuși de protecție, dar are legitimație. Ne tot întreabă de o cheie și o tot cere.

Cheia se da doar medicilor în cazul în care mai este adus cineva în carantină. Nu pricepe. În plus, ne spune că suntem în subordinea lui și trebuie să dăm concursul. Tot vine în față noastră, iar noi tot căutăm cei 2 metri. Scoate iar legitimația. Consider că spectacolul durează prea mult, dau prin stație și vin colegii. I se pune și fiolă. 1,01 la mie în aer expirat. Este dus la spital”, a scris polițistul pe Facebook.

Potrivit Prefecturii Vrancea, angajatul DSP Vrancea se află în afară orelor de program.

“Referitor la angajatul DSP Vrancea, implicat într-un schimb de replici cu polițiștii care asigura pază unui centru de carantină, va informăm că acesta se află în afară orelor de lucru și nu are atribuții specifice față de acest obiectiv”, a precizat Prefectura Vrancea.

Comisia de disciplină a DSP s-a autosesizat și a început cercetările în acest caz.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here