Amenzi URIAȘE pentru trei persoane din Olt care au încălcat măsura izolării la domiciliu. Vor plăti și costurile carantinei

În ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat alte trei persoane care, deși se aflau în izolare la domiciliu, au încălcat această măsură, părăsind locuința, lucru pentru care au primit amenzi de peste 25.000 de lei. Mai mult, persoanele respective au fost băgate în carantină pe cheltuiala lor.

În ultimele 24 de ore, oamenii legii au efectuate peste 2.600 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării.

În timpul verificărilor, polițiștii au depistat trei persoane care au încălcat această măsură, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 25.100 de lei. În plus, au fost conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente.

În ultimele 24 de ore, peste 500 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here