Consiliul Județean Olt întinde o mână și Spitalului Caracal: 300.000 lei pentru lupta împotriva epidemiei de coronavirus

După ce a alocat bani Spitalului Județean de Urgență Slatina, Consiliul Județean Olt întinde o mână și Spitalului Caracal, care va primi din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția instituției care conduce județul 300.000 lei pentru lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Alocarea de bani s-a aprobat azi, când, în cadrul unei ședinței extraordinare, a fost adoptat un proiect de hotărâre privind aprobarea sumei de 300.000 de lei care va ajunge în conturile Primăriei Caracal, cu dispoziția ca banii să ajungă, apoi, la spitalul orașului.

„S-a aprobat alocarea sumei de 300.000 lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Judetean Olt, prevăzut în bugetul Județului Olt pe anul 2020, municipiului Caracal pentru achiziționarea de materiale sanitare ce urmează a fi utilizate de către Spitalul municipal Caracal în combaterea pandemiei de COVID-19, în contextul în care această unitate sanitară a fost desemnată spital suport pentru pacienții testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Ministerul Sănătății a decis ca Spitalul Municipal Caracal să devină spital suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19 în Olt. Potrivit managerului unității sanitare, aici vor fi tratate doar afecțiunile ușoare și medii, cazurile grave urmând a fi tratate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here