Directorii de la ALRO și TMK-Artrom, întâlnire cu premierul României pentru soluții la problemele economice generate de COVID-19

Directorii generali ai companiilor slătinene ALRO și TMK Artrom, Gheorghe Dobra și Adrian Popescu, s-au întâlnit, azi, cu premierul Ludovic Orban, pentru discuții legate de problemele economice cu care cele două societăți se confruntă din cauza epidemiei de coronavirus. Intrarea celor doi directori la Palatul Victoria a fost posibilă prin implicarea deputatului de Olt Gigel Știrbu, care a și participat, de altfel, la discuții.

Șefii celor două companii au prezentat premierului României problemele cu care se acestea se confruntă și au spus că este nevoie de soluții la care statul ar trebui să contribuie prin măsuri care să ajute societățile să traverseze mai ușor această criză economică.

„Astăzi am avut o întâlnire de lucru la Palatul Victoria, cu premierul Ludovic Orban și conducerile a doi mari angajatori din județul Olt, ALRO Slatina și TMK-Artrom, pentru identificarea soluțiilor privind rezolvarea problemelor și blocajelor economice apărute în urma epidemiei cu COVID-19”, a declarat deputatul Gigel Știrbu.

De altfel, nu este pentru prima oară când parlamentarul liberal de Olt sare în sprijinul unei entități economice din Olt, făcând posibile astfel de întâlniri. După ce, anul trecut, deputatul a facilitat accesul reprezentanților ALRO Slatina către câteva ministere și către premierul Ludovic Orban, sprijinind astfel societatea să figureze pe lista companiilor care urmează să obțină importante ajutoare financiare de la stat, Gigel Știrbu a deschis ușile Ministerului de Mediului, în februarie, anul acesta, și pentru conducerea TMK-Artrom Slatina, care, și ea, figurează acum pe lista societăților care vor beneficia de sprijinul statului.

Citește și După ce a ajutat ALRO, Gigel Știrbu a deschis ușile Ministerului Mediului și pentru TMK Artrom Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here