“La noi, ce? Mor câte 2-3 pe zi”. Ce a spus Gigi Becali în ziua în care România a depășit pragul de 4.000 de infecții cu coronavirus

Foto: b1.ro

Până astăzi, 6 aprilie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19.

În total, în ţara noastră au murit 157 de persoane infectate cu COVID-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Gigi Becali pare că nu este speriat de noul virus COVID-19 şi susţine că meciurile rămase din acest sezon din Liga 1 ar trebui să se joace.

Finanţatorul celor de la FCSB a minimizat şi efectele răspândirii coronavirusului în România: “Mor câte 2-3 pe zi”.

“E clar că se vor juca (n.r. – meciurile din Liga 1), că ai văzut UEFA ce zice. Dacă nu joci toate şi nu termini campionatul pe teren, s-ar putea să nu te bag deloc în cupele europene. Noi nu avem nicio scuză să nu le jucăm. Pentru că la noi, ce? Mor câte 2-3 pe zi. Sunt 150 de bolnavi care se duc în spital, au câte o gripă, puţină temperatură, se fac bine.

E adevărat că autorităţile au făcut bine cu asta, cu urgenţa, dar ne-au lăsat mai relaxaţi, mai mult să-i sperie pe oameni. La noi lucrează lumea. De ce să nu termini campionatul la noi? E floare la ureche să le jucăm (n.r. – cele opt etape rămase din play-off) şi luăm şi banii de la televiziuni.

Am spus că la noi, la ortodocși, liturghia apără. În Belgia sunt 20.000 de cazuri și în toată ortodoxia sunt 3 milioane de locuitori și nici 10.000 de cazuri. Nu avem toți același Dumnezeu. Noi, ortodoxia, îl avem pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Duhul Sfânt. Ceilalți sunt idoli, hai să nu intrăm pe teologie.”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică, citat de Digi24. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 179 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 40.987 de teste.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here