Noi imagini de la accidentul petrecut luni dimineață în Olt, cu mașina urcată pe copac!

OLT-ALERT.RO publică noi imagini de la accidentul de luni dimineață, de la Șerbănești, unde un șofer care nu a adaptat viteza într-o curbă și s-a urcat, la propriu, cu mașina pe copac. 

Deși este greu de crezut, din toată povestea asta conducătorul auto a scăpat fără nici o zgârietură, iar pasagerul din dreapta sa a suferit doar un traumatism minor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, de vină ar fi fost șoferul care a intrat într-o curbă cu viteză.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina a reieșit faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna Crâmpoia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Crâmpoia către Șerbănești, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac.

După producerea evenimentului, conducătorul auto s-a prezentat la o unitate medicală, deoarece pasagerul a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma testului rezultând că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here