Oltul, printre județele în care autoritățile recomandă purtarea măștii de protecție

Județul Olt se numără printre județele în care purtarea măștii de protecție devine obligatorie pentru oameni în anumite locații.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Olt, purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru cetățeni la intrările în instituțiile publice, piețele agroalimentare, magazinele și supermarketurile de pe raza județului Olt.

„A fost supusă aprobării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență recomandarea adresată cetățenilor județului Olt de a purta toate mijloacele de protecție, acoperirea feței cu mască, inclusiv mască improvizată sau alte materiale de protecție, de unică folosință sau reutilizabile, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusul SARS-CoV-2.

Măsura va fi aplicată la intrările în instituțiile publice, piețele agroalimentare, magazinele și supermarketurile de pe raza județului Olt”, se arată în comunicatul prefecturii.

Măștile de protecție devenit obligatorii, începând de luni, 6 aprilie, și în județele Galați, Iași, Vaslui, Suceava și Maramureș.

Raed Arafat a transmis un mesaj pe Facebook prin care îndeamnă toți românii să nu mai iasă din casă fără să își acopere gura și nasul, indiferent dacă există sau nu vreun simptom de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here