Virgil Delureanu: Purtarea măștii de protecție de către cetățenii din Olt nu este obligatorie. Este o recomandare

Purtarea măștii de protecție de către cetățenii din Olt în anumite locații nu este obligatorie, ci doar se recomandă acest lucru. Afirmația îi aparține lui Virgil Delureanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, parte a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Olt.

Oficialul a ținut să facă această precizare după ce în presă a apărut informația potrivit căreia purtarea măștii în anumite zone și locații din Olt ar deveni obligatorie.

„Nu este vorba de nici o obligație, ci doar de o recomandare. Ședința în care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis să aprobe această recomandare a avut loc duminică și atunci au fost luate mai multe măsuri. Deci, nu e nimeni obligat să facă asta, ci doar se recomandă purtarea măștii de protecție de către cetățeni la intrările în instituțiile publice, piețele agroalimentare, magazinele și supermarketurile de pe raza județului Olt”, a declarat Virgil Delureanu.

De altfel, informația a fost transmisă, luni, printr-un comunicat de presă în care se specifica faptul că la mijloc nu este vorba de o obligație, ci de o recomandare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here