Marius Iancu: În loc să îi protejeze pe români, Guvernul PNL îi lasă la mâna băncilor și amenință că va tăia veniturile bugetarilor

În plină criză medicală și la începutul unei grave crize economice, în loc să îi protejeze pe români, Guvernul PNL îi lasă la mâna băncilor și amenință că va tăia veniturile bugetarilor. Declarația îi aparține deputatului PSD de Olt Marius Iancu.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, parlamentarul social democrat spune că atacarea la CCR a legilor pentru amânarea plății ratelor fără dobânzi și penalitati și a plății facturilor demonstrează că liberalii nu se gândesc la binele românilor.

„Dacă Spania și alte țări europene vor să implementeze Venitul Minim Universal pentru anumite categorii sociale, Guvernul PNL nu are nicio strategie, niciun proiect pentru stimularea pieței de consum și pentru ajutorarea românilor care încep să aibă grave probleme financiare.

Liberalii refuză să colaboreze cu celelalte partide, nu vor să avem un proiect de țară comun și să lucrăm împreună la un plan pentru salvarea României.

Este greu de crezut că, într-o asemenea situație, ei încă mai fac calcule electorale și se gândesc la politică și jocuri între palate!”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here