Marius Iancu: România se luptă cu coronavirusul și deputatul Roman cu “baronii roșii”

În plină epidemie de coronavirus, cu un Guvern care bâjbâie prin legislație și face modificări la modificările unor hotărâri de guvern pe care le-a adoptat, deputatul PNL Florin Roman s-a trezit să acuze președinții de consilii județene din sudul țării că nu asigură suport financiar spitalelor, a scris, pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

Parlamentarul de Olt îl critică dur pe liberalul Florin Roman care susține că „baronii roșii refuză să cumpere PCR-uri de testare” a românilor în plină pandemie de coronavirus.

Marius Iancu dă exemplul județului Olt, unde Consiliul Județean Olt, condus de un social-democrat, în afara multelor și diverselor investiții făcute la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a alocat sume de bani consistente pentru dotarea unității sanitare cu tot ceea ce este nevoie în lupta împotriva epidemiei de COVID-19.

„Îi dau un singur exemplu deputatului habarnist Roman că poate așa renunță la discursul anti-PSD și începe să se preocupe de soarta românilor.

Consiliul Județean Olt a alocat, în ultima lună, peste 3 milioane lei pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina și pentru Spitalul Municipal Caracal, spital suport pentru tratarea cazurilor COVID-19.

Din acești bani, un milion de lei au fost alocați pentru achiziția unui laborator modular unde se vor efectua 196 de teste de coronavirus pe zi, iar restul pentru materiale sanitare și de protecție pentru personalul medical și cumpararea de ventilatoare mecanice.

Un pic de documentare nu i-ar strica deputatului Roman, atunci când vrea să fie credibil și nu penibil.
Județele unde sunt cele mai multe cazuri confirmate și unde sute de medici s-au îmbolnăvit tocmai pentru pentru că nu au avut echipamente de protecție și nu au fost testați sunt cele conduse de PNL, să nu zic de “baronii portocalii, vopsiti în galben”, Suceava, Timișoara, Arad, Brașov și Deva.

Asa că, domnule Roman, certati-vă, mai bine, colegii de partid și dați-le exemple de bune practici din județele din Sud unde, contrar spuselor dumneavoastră, nici medicii, nici cetățenii nu au fost abandonați.

Și în loc să vă doriți sa se îmbolnăvească și oltenii, mai bine spuneți “Doamne ferește”. Nimeni nu poate face față unui asemenea virus, dar liderii politici responsabili iau măsuri eficiente pentru a preveni răspândirea lui, repet liderii politici responsabili!”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here