Primul poștaș infectat cu coronavirus. Oficiul poștal a fost închis pentru dezinfecție

Compania Națională Poşta Română anunţă înregistrarea unui caz de COVID-19 în rândul angajaților săi. Este vorba despre o casieră, salariat la Oficiul Poștal 86, din București. Aceasta nu a mai fost prezentă la serviciu din data de 26 martie, fiind în concediu pentru tratarea unor afecțiuni medicale.

„În toată această perioadă, atât ea, cât și cei 23 de salariați de la subunitatea poștală unde aceasta își desfășoară activitatea au fost asimptomatici. Începând de astăzi, pentru toți angajații Oficiului Poștal 86 s-a luat măsura autoizolării la domiciliu, chiar dacă au trecut deja 13 zile de când aceștia nu au mai fost în contact direct cu colega lor. Toți salariații au precizat că se simt bine și nu prezintă nici un simptom asociat COVID-19. Încă din data de 16 martie, diriginta a verficat zilnic, temperatura angajaților, la fiecare intrare în subunitate”, se arată într-un comunicat de presă al Poștei Române.

Activitatea oficiului poştal a fost suspendată, timp în care subunitatea va fi supusă unui tratament de dezinfectare a tuturor spaţiilor, a precizat, la Digi24, directorul Poștei Române, Horia Grigorescu.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here