Un bebeluş a sfidat moartea după ce s-a născut cu o parte din craniu lipsă/ FOTO

Micuțul Jaxon Buell a cucerit inimile internauţilor după ce s-a născut cu o afecţiune rară, care i-a lăsat 80% din cap fără cutie craniană. Din păcate, copilul care a şocat medicii, s-a stins din viaţă după 5 ani. 

Un “băiat minune” care a sfidat șansele de deces după ce s-a născut cu cea mai mare parte a craniului lipsă a murit la vârsta de cinci ani. Jaxon Buell, care a locuit în Carolina de Nord în SUA, avea doar 20% din craniu din cauza unui defect de naștere numit microhidranencefalie.

Microhidranencefalia poate provoca microcefalia și rugația scalpului, ceea ce înseamnă că Jaxon avea capul mai mic decât unul normal normal, dar asta nu l-a oprit să trăiască la maximum.

Tatăl său a confirmat moarte micului Jaxon: “Jax a murit foarte liniștit, confortabil în brațele mele.” A fost înconjurat de părinții săi și de familia sa și s-a bucurat de atâta dragoste și smecherie în ultimele momente ale vieții sale și a călătoriei cu noi.”

Jaxon nu a putut să meargă sau să vorbească, dar părinții lui au împărtășit numeroasele lor momente pe pagina de Facebook “We Are Jaxon Strong”.

În postări ei se arătat zâmbind și părând să comunice cu zgomote și contact vizual. Pagina a fost ștearsă de la moartea sa.

În ultimele săptămâni din viața lui, Jaxon a fost transferat într-un ospiciu, pe măsură ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Dei se speculează prin media, nu a murit de o afecțiune legată de coronavirus.

Brandon a abordat și moartea fiului său pe Instagram, relatează People.com.

Părinții lui Jaxon au fost sfătuiți să avorteze atunci când afecțiunea a fost descoperită la 23 de săptămâni de sarcină, dar au ales să îi dea lui Jaxon o şansă la viață.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here