Copil de doi ani și jumătate, salvat dintr-o râpă/ FOTO

Oamenii legii au salvat un copil de 2 ani și jumătate căzut într-o râpă în comuna Uda. Băiețelul dispăruse în timp ce se juca cu fratele mai mare.

Polițiștii au fost sesizați prin intermediul numărului unic de urgență 112, de un bărbat, despre faptul că nepotul său, de doi ani şi jumătate, ar fi dispărut din apropierea casei, unde se juca cu fratele său mai mare.

Copilul dispăruse in jurul orei 20,00 iar membrii familiei l-au căutat aproape o oră. Văzând ca nu-i dă de urmă, bunicul îngrijorat, a sesizat Poliția.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au desfășurat verificări, în special în zona împădurită din apropierea locuinţei.
S-au constituit echipe mixte de căutări, împreună cu cetățeni.


Mobilizarea tuturor a fost exemplară, iar activitățile de căutare s-au desfășurat într-un ritm susţinut, toţi fiind conştienţi de faptul că fiecare secundă contează.

În aproximativ o oră de la sesizare micuţul a fost găsit conştient, într-o râpă, îmbrăcat sumar, la aproximativ 300 de metri de locuinţă, de un poliţist care cunoştea zona foarte bine.

Poliţistul l-a liniştit şi pentru a-l încălzi, l-a ţinut sub uniforma sa tot drumul spre casă. Ulterior, copilul a fost predat unui echipaj medical, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor de specialitate. Micuțul este nevătamat însă, are o ușoară hipotermie. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Sursa: realitateadearges.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here