Al doilea caz de coronavirus la Ministerul Justiţiei. O anchetă epidemiologică a fost demarată

Ministerul Justiţiei a anunţat că un al doilea angajat al instituţiei a fost confirmat cu noul coronavirus. Persoana contaminată lucrează în cadrul Direcţiei de contencios.

Joi seara a venit confirmarea că încă un angajat al Ministerului Justiţiei a fost confirmat cu COVID-19.

“Ministerul Justiţiei anunţă confirmarea, în cursul acestei seri, a unui al doilea caz de COVID-19, în persoana unui angajat din cadrul Direcţiei de contencios. Au fost dispuse imediat măsurile legale şi anunţat DSP Bucureşti, pentru începerea anchetei epidemiologice”, se arată într-un anunţ al Ministerului Justiţiei.

Tot joi, un angajat din cadrul Departamentului de buget-finanţe al MJ a fost confirmat cu noul coronavirus. Reprezentanţii instituţiei afirmă că persoana contaminată cu COVID-19 nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie.

Conducerea MJ a dispus aplicarea prevederilor legale privind anunţul autorităţilor competente în astfel de situaţii, ancheta epidemiologică şi izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată, precum şi decontaminarea completă prin nebulizare a sediului Ministerului Justiţiei.

“Ministerul Justiţiei rămâne operaţional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanţă, online, videoconferinţe şi telemuncă, aplicate în baza instrucţiunilor emise de către ministrul Justiţiei încă de la declararea stării de urgenţă”, preciza MJ.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here