Un bărbat care încerca să vândă o tânără în scopul exploatării sexuale, prins în flagrant

Un bărbat din judeţul Bihor care încerca să vând o tânără în scopul exploatării sexuale, contra sumei de 400 de euro, a fost prins în flagrant, în localitatea localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare.

Suspectul a fost arestat pentru 15 zile, fiind acuzat de trafic de persoane.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Salonta, judeţul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani în scopul practicării prostituţiei.

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor. Joi, 9 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Tribunalul Bihor, iar magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Sursa citată preciează că cercetările continuă în vederea documentării activităţii infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de persoane.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here