Cine este, de fapt, femeia pe care a înjunghiat-o patronul de la Electrocarbon Slatina, milionarul Mihai Tufan

UPDATE: Mihai Tufan, unul dintre bogații României, a fost reținut azi noapte de polițiști pentru că ar fi înjunghiat o femeie. Inițial s-a crezut că victima este soția lui, Ramona Ileana, proprietara Nobilis, însă surse judiciare au declarat pentru Q Magazine că cea înjunghiată este Daniela Huhulea, director în cadrul companiei Elsid, deținută de Mihai Tufan.

Femeia înjunghiată are 36 de ani și se află internată actualmente la Spitalul Elias din capitală. Tufan a fost dus și el azi noapte la Spitalul de Urgență Floreasca, însă nu a rămas și a fost preluat de polițiști, scrie Q Magazine.

Altercația s-a petrecut în mașină, pe DN1. Fapta afaceristului ar fi avut loc după un conflict cu femeia de 36 de ani, care a degenerat.

“În seara de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 2, dar şi ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat şi femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor”, se arată un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) citat de Agerpres.

După ce ar fi lovit-o pe femeie cu cuțitul, Tufan s-ar fi înjunghiat și el. Ambii au fost transportaţi la spital.

La faţa locului, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei.

Cine este Mihai Tufan

Mihai Tufan este originar din Câmpina, judeţul Prahova. Considerat o fire discretă care nu apare public, bărbatul a intrat în lumea afacerilor în urmă cu peste 15 ani în domeniul electrozilor industriali. Pe măsură ce a acumulat mai mulţi bani, şi-a diversificat afacerile. În 2016, Mihai Tufan figura în “Top 300-Cei mai bogaţi români”, cu o avere de 87-90 de milioane de euro, conform stirilekanald, citat de romaniatv.net.

Mihai Tufan este unul dintre milionarii României, cu afaceri importante în energie și în imobiliare.

Tufan deține Electrocarbon SA Slatina atât în mod direct – 17% din acțiuni fiind pe numele său, cât și prin SC Vektor Elements SRL (unde este unic asociat) – 55,2%, precum și prin Elsid Carbon SRL (controlată, în procent de 99,88%, prin Vektor Elements SRL) – 26%.

Profit.ro anunța în iulie 2019 că „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimărilor Profit.ro.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here