Fiul unui fost ofițer de poliție din Olt, SCANDAL cu părinții în ziua de Florii. A fost imobilizat și dus la Psihiatrie

Unul dintre fii fostului polițist Florin Cîrstea, care a deținut funcția de comisar șef la Poliția Rutieră, a făcut un scandal monstru, chiar în ziua de Florii, la vila părinților săi din Brebeni.  

Totul a avut loc pe fondul consumului de alcool, spun oamenii legii. Amețit bine, tânărul s-a înființat la locuinșa părinților din Brebeni, unde s-a manifestat violent cu mai mulți membri ai familiei. A spart și câteva geamuri ale vilei, moment în care au fost chemați polițiștii comunei.

Bărbatul nu s-a lăsat nici după sosirea la fața locului a oamenilor legii, continuând să se manifeste violent.

În cele din urmă, el a fost imobilizat și dus la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

„În această după-amiază, în jurul orelor 16:30, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că un tânăr, din comuna Brebeni, pe fondul consumului de alcool, se manifestă violent cu membrii familiei.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brebeni s-au deplasat de îndată la fața locului, în vederea aplanării conflictului.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana reclamată a avut un comportament recalcitrant față de ceilalți membri ai familiei. Acest comportament a continuat și după sosirea polițiștilor, care au procedat la imobilizarea bărbatului. A fost solicitată o ambulanță pentru transportul bărbatului la secția de psihiatrie a unei unități medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii continuă verificările în acest caz pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor care se impun.

Nu este pentru prima dată când fii fostului polițist Florin Cârstea fac scandal. În urmă cu trei ani, în ziua de Paște, cei doi fii ai fostului ofițer, sub influența băuturilor alcoolice, au vandalizat un autoturism și au spart vitrina unui magazin de pe strada Primăverii din Slatina. Poate și pentru că, la vremea aceea, Florin Cârstea era încă ofițer activ, păgubiții nu au depus plângeri la Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here