O asistentă medicală a murit fulgerător, după ce a îngrijit pacienţi cu COVID-19: „Spitalul nu i-a dat nici măcar o mască!”

Danielle DiCenso, o asistentă medicală de 33 de ani din Florida, a murit după ce a îngrijit pacienți cu coronavirus fără un minim echipament de protecție.

Danielle lucra la un spital din Hialeah fără să aibă măcar mască de protecție, spune soțul ei, citat de The Sun.

Femeia, mamă a unui copil, s-a autoizolat acasă după ce a început să se simtă rău și a bănuit că este infectată cu coronavirus. Ulterior, ea a fost testată la COVID-19, însă rezultatul a ieșit neconcludent.

Soțul Daniellei DiCenso: „Întotdeauna îi punea pe ceilalți înaintea ei. Într-una din zile, a mers la muncă și cei din conducerea spitalului nu au avut să-i dea nici măcar o mască de protecție”.

După câteva zile de boală, simptomele au început să se agraveze și totul a culminat cu momentul în care bărbatul și-a găsit soția moartă în camera în care se autoizolase.

Soțul Daniellei DiCensoA fost o luptă de patru sau cinci zile. La un moment dat, febra a cedat. Apoi a început să apară în valuri. Nu avea alte probleme de sănătate”.

Doar uitându-mă la ea, știam că nu e bine. Părea liniștită. Arăta ca și cum ar fi murit în somn. Soția mea ar mai fi fost aici, acum, dacă i s-ar fi acordat echipamentul de protecție corespunzător. Sunt foarte supărat. Copilul meu de patru ani va crește fără mama lui”, a mai spus bărbatul.

Anthony Causi, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi sportivi din lume, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. Bărbatul a murit din cauza complicaţiilor provocate de coronavirus.

În urmă cu trei săptămâni, bărbatul se infectase cu noul coronavirus și timp de 20 de zile organismul său s-a zbătut în viață și moarte. La vârsta de 48 de ani, bărbatul a pierdut lupta cu viața. El era fotograf la publicația New York Post încă din 1994, potrivit Telekomsport.ro.

”Anthony Causi a fost colegul nostru, prieten şi un jurnalist genial”, a declarat Stephen Lynch, redactor şef la New York Post.

”Nu am crezut niciodată că o să mi se întâmple asta. Am crezut că sunt indestructibil”, spunea în urmă cu trei săptămâni Anthony Causi pe social media. El a lăsat în urmă doi copii – un băiat de 5 ani și o fată de 2 anișori.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here