DOLIU în PSD Olt. Un ales local s-a stins din viață a doua zi de Paște. Abia împlinise 53 de ani/ FOTO

Un consilier local din Olt s-a stins din viață, luni dimineață, la doar 53 de ani, după o lungă și grea suferință din cauza unei boli teribile. El își marcase ziua de naștere în urmă cu săptămână, pe 13 aprilie.

Este vorba de social-democratul Marian Streche, consilier local PSD în comuna Osica de Sus.

El suferea de cancer de circa doi ani. În urmă cu mai bine de o lună el a fost externat din spital, medicii spunând că va mai avea de trăit doar câteva zile.

„A fost un om extraordinar, un om bun. Ne pare foarte rău de pierderea sa. Suferea de cancer de vrei doi ani. Ultima oară a fost internat în spital acum vreo lună și jumătate. Medicii l-au externat dându-i de trăit doar cîteva zile, și uite că a dus-o aproape două luni. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”, a declarat primarul din Osica de Sus, Gheorghe Manicea.

Marian Streche se afla la cel de-al doilea mandat de conislier local. În 2016, el a câștigat un nou mandat de ales local din postura de candidat independent. După alegeri, a ales să intre în echipa PSD.

Marian Streche/ Dumnezeu să-l odihnească!

Imediat după ce s-a aflat trista veste, pe rețelele sociale au început să curgă sute de mesaje de condoleanțe. Un astfel de mesaj a fost postat și pe pagina de Facebook al primăriei.

„Mulțumim prietenului și colegului nostru Marian Streche pentru activitatea desfășurată în Consiliul Local și pentru implicarea în rezolvarea problemelor comunității. Condoleanțe!”, au scris reprezentanții instituției.

Marian Streche va fi înmormântat marți, în cimitirul din localitatea natală. El va fi condus pe ultimul drum doar de familie și, poate, de câțiva prieteni, ținând cont că astfel de evenimente pot fi organizate în condiții speciale, cu un număr restrâns de persoane, dat fiind că autoritățile din România au declarat stare de urgență din cauza epidemiei de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here