Accident în Olt soldat cu rănirea unui tânăr de 22 de ani. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului. El a fost prins și reținut de polițiști

Polițiștii din Slatina au reținut, ieri, un bărbat care a fost implicat într-un eveniment rutier și a părăsit locul producerii accidentului. Acesta era sub influența alcoolului și avea dreptul de a conduce suspendat.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane, în vârstă de 22 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale.

„La data de 18 aprilie 2020, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 703D, pe raza comunei Verguleasa, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de un tânăr, de 22 de ani”, se arată într-un comunicat al  Inspectoratului de Politie Județean (IPJ) Olt.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 30 de ani a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, însă a fost identificat la scurt timp.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcoolscop, în cazul bărbatului care a pătruns pe contrasens rezultând o concentrație de 0,97 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here