Ion Doldurea, Caracal: Căutăm soluții pentru suspendarea plății chiriilor pentru locuințele ANL neracordate la utilități

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Caracal, omul de afaceri Ion Doldurea, a anunțat că se va implica în căutarea unor soluții pentru suspendarea plății chiriilor în cazul oamenilor care dețin locuințe ANL neracordate la utilități.

Anunțul a fost făcut de Ion Doldurea pe pagina sa de socializare a PSD Caracal, după ce a lecturat mai multe comentarii postate de cei în cauză pe Facebook.

„Am citit cu interes comentariile dumneavoastră pe pagina mea de facebook. Am reținut că unii dintre dumneavoastră, care stați în blocuri ANL neracordate la utilități, plătiți în continuare chirie pe locuințe pe care nu le utilizați, în unele situații. Consider că ar fi îndreptățită suspendarea plății chiriei până la momentul racordării apartamentelor la utilități.
Rămâne de văzut care ar fi soluțiile juridice prin care s-ar pune în practică o astfel de idee.
Am cerut opinia unor prieteni juriști și vă voi ține la curent, urmând să vă prezint și varianta legală prin care s-ar putea pune în practică, rapid, o astfel de propunere. Mulțumesc pentru comentarii și aștept să îmi transmiteți în continuare problemele pe care le aveți.
Împreună identificăm problemele, împreună discutăm soluțiile identificate, împreună acționăm!”, a scris, candidatul PSD, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here