Mariana Gheorghe revine în conducerea Inspectoratului Școlar Olt, pe postul de adjunct

După ce a părăsit PSD pentru a intra în PMP, trecând, astfel, în Consiliul Local Balș, de partea primarului liberal al orașului, Mădălin Teodosescu, Mariana Gheorghe și-a primit și plata pentru trădare: numirea în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Olt.

Potrivit unor surse OLT-ALERT.RO, ordinul de numire în funcție a venit azi la inspectorat, urmând ca fosta pedelistă și pesedistă să își preia atribuțiile de șefă marți sau miercuri.

Mariana Gheorghe va ocupa postul rămas vacant prin plecarea liberalei Luminița Popescu în funcția de secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați.

Mariana Gheorghe s-a mai aflat, în trecut, în conducerea Inspectoratului Școlar Olt, atât pe postul de adjunct al instituției, dar și în funcția de inspector școlar general.

În 2014, a intrat în Partidul Social Democrat, iar în februarie 2020 a ales să treacă la PMP și să facă, în Consiliul Local Balș, jocurile primarului Mădălin Teodosescu, care i-a promis că o va ajuta să revină în conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here