Pandemia de coronavirus aruncă preţurile în aer. Cât va costa un tuns de la 15 mai

Sursa foto: romaniatv.net

Perioada de pandemie a adus foarte multe restricţii. Cum saloanele de coafură și frizeriile au fost închise, românii au rămas cu parul nearanjat. Deocamdată, câțiva frizeri și coafeze au început să ofere servicii la domiciliu, însă fiind puțini și cererea mare, au putut crește prețurile.

În București, un tuns pentru bărbați poate costa între 70 și 200 de lei, iar la femei tariful începe de la 100 de lei. Aceste prețuri variază în funcție de distanța pe care o parcurge hairstylistul, adăugându-se astfel o taxă „de transport.” La acestă măsură apelează cei care nu au curajul de a se tunde singuri.

Din păcate, este posibil ca prețurile practicate acum să fie adoptate și de saloane, după ce acestea se vor deschide. Ele vor investi mai mult în dezinfectanți, vor fi mai atente la apropierea dintre clienți și dintre personal și clienți. Astfel de eforturi se vor reflecta și în tarife, de la 15 mai 2020. Mai ales că este posibil ca unele să nu poată fi deschise, din diverse motive, iar cele care se deschid să profite!

„Este nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat. Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar”, a spus Raed Arafat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here